Söğütler İlkokulu

WEB https://sogutlerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SÖĞÜTLER MAH. SÖĞÜTLER KÜME EVLERİ NO 91 ŞENKAYA / ERZURUM
VİZYON : *** Ne olmak istediğimizdir. *** İdeallerimiz,hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. *** Yönümüzü belirler, *** Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. •Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. •Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın.
MİSYON : Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız... • Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. •Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. •Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız. •Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz.
BAŞARILAR : .

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : SOBALI
Servis :
Ulaşım : Ulaşım minibüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yerleşim yeri olarak köydür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklığı 16 km, il merkezine uzaklığı 162 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :